Erelid: Patrick Haarsma

18 oktober 2020 12:30


Jarenlang heeft deze man zich ingezet voor onze club bij vele commissies, in het bestuur, als trainer en met andere vrijwillige taken, maar meest belangrijk deed hij dit altijd vanuit een goed hart en met liefde voor de club en leden. We hebben het natuurlijk over Patrick Haarsma a.k.a. Petje/Patje. Na 17 jaar verlaat hij de club en dit kon niet onopgemerkt blijven.

Vanaf het allereerste begin was Patrick onderdeel van FC Kunde. Eerst als speler en actief lid bij commissies. Daarna zelf in het bestuur gegaan en vervolgens nog altijd actief gebleven voor commissies als de clubcie, trainer geworden (met successen bij zowel Dames2 als Dames1) en heeft als goedlachse Kundenaar laten zien hoe mooi Kunde is en dat je kan blijven genieten zelfs als je de gemiddelde leeftijd in de kroeg soms verhoogd. Wat een inspiratiebron is deze man. Nog spelend bij Brakkenstein met andere oud-Kundenaren verlaat hij Nijmegen nooit volledig, ondanks zijn verhuizing over de brug in Arnhem. En ook heeft hij beloofd nog vaak bij Dames1 langs de lijn te staan (als de competitie natuurlijk weer hervat). 

Op 13 september hebben zo'n 35 man fysiek bij Café Piecken Patje in het zonnetje gezet en middels een verzamelboek van herinneringen en foto's nog zoveel meer mensen hem een hart onder de riem gestoken. Daarnaast heeft het bestuur hem benoemd tot erelid. Deze titel doet hem zeker eer aan en heeft hij zeker verdiend. 

Bedankt voor alles wat je voor de club en zijn leden betekend hebt, Patrick! 

Geniet van je nieuwe stulpje met je vriendin en tot langs de lijn. Graag blijven we je lach nog vaak horen. 

Cheers!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!