De corona maatregelen, hoe zit het?

2 december 2021 17:00


De overheid heeft onlangs diverse maatregelen ingevoerd om de besmettingen van corona terug te dringen. In samenspraak met de KNVB zijn er diverse beperkingen opgelegd aan het amateurvoetbal. Wat betekent dit voor jou en jouw team?

  1. Het sportcentrum sluit om 17:00. Dit betekent dat er niet meer in de avond kan worden getraind. Er zal ook geen mogelijkheid komen om doordeweeks in de ochtend of middag te trainen.
  2. Teams van amateur voetbalverenigingen die spelen in de A-categorie (Voor FC Kunde betreft dit Heren 1, Heren 2 en Dames 1) spelen geen competitiewedstrijden in het weekend van 4 en 5 december.
  3. Teams van amateur voetbalverenigingen die spelen in de B-categorie (De overige teams van FC Kunde) spelen nog wel hun competitiewedstrijden.
  4. Teams uit de A-categorie mogen nog wel vrijwillig inhaalwedstrijden spelen of zelf oefenwedstrijden inplannen.
  5. Indien velden vrij zijn op zondag kan er worden getraind. Dit gaat in overleg met de wedstrijdsecretaris. In principe hebben de teams uit de A-categorie voorrang omdat zij verder geen wedstrijden spelen.
  6. Er zijn geen toeschouwers toegestaan bij de wedstrijden. Je wordt vriendelijk verzocht om na je eigen wedstrijd plaats te nemen in het sportcafé of het sportcentrum te verlaten.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!