Mooie overwinning op trekkies - FC Kunde

Mooie overwinning op trekkies

Mooie overwinning op trekkies

NSVV FC Kunde VR3 (zon)

2 - 1

Trekvogels VR5 (zon)

Competitie

5e klasse 9

Datum

31 oktober 2021 9:30

Scheidsrechter

J. Mogezomp

Accommodatie

Sportpark GYMNASION
Heyendaalseweg 141
6525AJ
NIJMEGEN
tel. 024-3612392

Wedstrijdverslag 31 oktober 2021 FC kunde VR3 – Trekvogels VR5

Het was wederom een vroege ochtend. Om 8:30 verzamelen op de zondag blijft lastig. Tot ieders verbazing was werkelijk waar iedereen op tijd waardoor de bespreking ook op tijd kon beginnen.
De trainerts vertelden ons de opstelling. Wat er anders was? Nou, moffie was weer op vakantie dus vandaag stond onze Robin, ook wel Jac, in de spits to attack! Omdat nog niet iedereen op vakantie was geweest, was Julie afgelopen week in Turijke voetbalshirtjes scoren en durum doners aan het eten. Hierdoor had ze niet getraind en moest daarom in eerste instantie gaan bankzitten. Gelukkig kwam Paulaner (D2) ons versterken. In eerste instantie centraal achterin. Ook was Klaas back in actie en kwam zij het eerste kwartier van de wedstrijd herres maken op de rechtervleugel. Dit deed ze overigens fantastisch. Zeker 100 paardenkrachten.

Anyways, om 9:30 klonk het fluitsignaal van de scheidsrechter met de gespierde kuiten. We gingen goed van start. Er werd veel overgespeeld en de rust werd goed aan de bal gehouden. Hier en daar een tikje terug en weer door naar voren. Al redelijk snel in de eerste helft viel de eerste goal voor ons. Onze Maudinho schoot de bal erg kundig rond de 16 strak in het netje. Stand: 1-0. Niet veel later viel ook de 2-0. Wederom door Maudinho!

In de rust kregen we een lekker bekertje limo en luisterden we naar Jot en Ohan. Zij vonden dat het goed ging. Wij ook. Wel zou er wat gewisseld worden. Eline kwam er niet meer in omdat zij toch teveel last had van haar hoofd. Wel werd Rooooosch het middenveld opgestuurd. Omdat Julie inmiddels ook het veld had betreed, mocht Paula het gaan proberen op het middenveld.

De tweede helft hadden we het wat zwaarder. De acties voorin konden we moeilijk afmaken en achterin werd het verdedigen ook iets lastiger. De Trekkies hadden waarschijnlijk een andere tactiek afgesproken in de kleedkamer tijdens de rust. Halverwege de tweede helft viel helaas de 2-1 waardoor het nog even heel spannend werd. Gelukkig herpakten we onszelf en stond de verdediging weer als een huis. Eindstand: 2-1. Na de wedstrijd werd Isa benoemd tot (wo)man of the match. Zij had zoveel ballen moeten tegenhouden dat ze zich zelfs een klein beetje moe voelde na de wedstrijd.

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!