Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 1 60

Luciaweg 9
6523NK
NIJMEGEN
tel. 024-3229987

Afgelopen zondag werd heren 4 toch van hun roze wolk afgegooid na de vorige wedstrijd winst die we hadden behaald met een vrij duidelijke nederlaag van 5-1.
Het begin van de wedstrijd ging een beetje rommelig en Trekvogels wist daar meteen gebruik van te maken door twee keer van afstand te schieten, en ondanks de twee reddingen van keeper Stijn gingen er in de 2e en 8e minuut al twee goals in.
Daarna kwam kunde weer wat terug in de wedstrijd en konden ze gaandeweg het spel weer wat beter verdelen. Maar in de 22e minuut kwamen trekvogels tot de 3-0 door een erg mooi geplaatst schot in de kruising.
Na de rust scoorde trekvogels nog een goal en daarna ging het kunde weer net zo af als midden in de eerste helft, steeds meer controle op het veld maar dit niet kunnen verzilveren met een goal, in de laatste 10 minuten van de wedstrijd scoorde trekvogels hun 5e goal maar in de verlenging kwam kunde toch nog op het scorebord met een vrije trap die gegeven werd door een handsbal. Die via Sem richting de goal geschoten werd en via de keeper bij Alejandro terecht kwam die hen uit de lucht in de goal tikte.

Natuurlijk niet het resultaat waar we op gehoopt hadden maar wel veel ruimte om te verbeteren!
Extra dank aan de spelers van heren 6,5 en 3 die kwamen helpen bij deze wedstrijd.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!