Mannen beker reserve zondag poulefase Groep 1 60

Heemraadstraat 9
6525TG
NIJMEGEN
tel. 024-3556075

De heren van Kunde 4 moesten op deze vroege regenachtige zondagochtend een bekerwedstrijd spelen tegen RKSV Brakkenstein. Onze Stijn Bakker deed de naam van onze tegenstander eer aan met 1.5 uur slaap en een hele brakke kop stond hij klaar om de bank warm te houden samen met onze Nyasha die zijn scheenbeschermers was vergeten.

Na de verloren pot vorige week tegen Trekvogels H4 5-1, zat de stemming er nog verrassend goed in. Ondanks dat er weer heel wat spelers geleend waren van andere teams hadden we een mooie selectie bij elkaar geraapt. De wedstrijd begon en vanaf de eerste minuut pakte Brakkenstein de overhand en creëerde kans na kans. Na circa 8 minuten spelen stond het al 1-0. Na 1 een kwartier spelen merkte we dat onze tegenstander al goed op mekaar ingespeeld was en elkaar gemakkelijk wist te vinden. Hierdoor kregen onze middenvelders en verdedigers het zwaar en liepen we al gauw achter de feiten aan. Doordat Brakkenstein veel druk zette op ons middenveld, konden wij nauwelijks de bal naar voren krijgen. Na de 1-0 kwam al gauw de 2-0 en 3-0. Na ongeveer 35 minuten spelen kwamen we dan eindelijk met onze linksachter geleende speler Bauke door de verdediging heen. Bauke probeerde het van een afstand alleen de bal schaafde net de lat. Vlak voor rust maakte Brakkenstein de 4-0.

Na de rust kwamen we ondanks de score met volle moed het veld opgelopen. We merkte dat het theetje in de rust ons goed had gedaan en we begonnen eindelijk ons eigen spel te spelen. Onder de druk van Brakkenstein uit en creëerde steeds meer kansen. Een goal zat er helaas niet in. Uiteindelijk rond de 58e minuut scoorde Brakkenstein de 5-0. Alhoewel wij blij vlagen in de tweede helft de betere partij waren scoorde Brakkenstein in de 80e minuut nog de 6-0 wat uiteindelijk ook de eindscore is gebleven.

Al met al een leerzame wedstrijd, waar er nog veel puntjes zijn voor verbetering. Nu hebben we wel een paar extra vrije weekenden nu we toch uit de beker liggen, #stayoptimistic.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!