Datum

13 november 2016 12:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag stond de (voor sommigen) tot de verbeelding sprekende wedstrijd tegen de Trekvogels op het menu.

Omdat we om 12 uur moesten spelen, evenals alle andere damesteams van de Trekvogels, hadden we niet de gelegenheid enkele coryfeeën van weleer te bewonderen op hun nieuwe grasmat. Ach nou ja, die zien we wel shinen tijdens het Kunde Gala.

Om half 12 liepen we het veld op voor de warming-up: zompig. De tegenstander was al even bezig; een feest der herkenning voor jong én oud. ‘Ons kent ons’ in Nimma.

Een summiere samenvatting van de eerste helft: onze kersverse keeper blijkt een echte keeper te zijn; Joyce kan de komende weken niet meer recht staan; Svenka schitterende als sluitpost en toen was het rust. Wapenfeiten: een paar mooie aanvallen die net geen kansen werden voor beide teams. Resultaat: 0-0.

De tweede helft begon, naast met een rillende Maaike en Rik onder een dekentje op de bank, goed. Maar al snel werd de druk van de Trekvogels groter. Ondanks goed positiespel en bikkelgedrag onzerzijds konden we niet voorkomen dat de tegenstander na een mooi uitgespeelde aanval de bal in de goal kegelde: 1-0. Het spelbeeld veranderde na de goal weinig: iets meer pressie van Kunde resulteerde in enkele aanvallen en een vrije trap (“GODVERDOMME!”), maar niet in de gewenste goal. Dat zou ook niet terecht zijn geweest.

Op de winst van periode 1 volgde dus het verlies van de directe confrontatie. Totaalscore: een keeper erbij, een rechtsback erbij, enkele geblesseerden en enige meewarigheid. Volgende keer is onze vedette weer presente.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!