Weer een zonnige zondag - FC Kunde

Weer een zonnige zondag

Weer een zonnige zondag

NSVV FC Kunde VR1

2 - 0

Veluwezoom VR1 (zon)

Competitie

Vrouwen zondag, VR1, 3e klasse H

Datum

16 oktober 2016 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zondag 16 oktober, het zonnetje scheen weer mooi op de velden van het sportcentrum, we speelden op het overvloedige (niet ziekmakende) bolletjes veld. Het was weer eens zo'n 20 graden en op de één of andere manier schijnt de zon steeds als we op zondag moeten voetballen. Er was dan ook een grote groep supporters te vinden langs de lijn, de vraag is of dat kwam door onze goede wedstrijduitslagen van de laatste tijd of door het mooie weer..

Toen de tegenstander het veld op kwam, werden onze ogen verblind. De fel gele en blauwe tenues leken op onze oude niet zo geheel mooie (zeg maar lelijke) uit shirts. Gelukkig compenseerden wij dit beeld op het veld met onze mooie blauwe kunde shirts.

De eerste helft ging van start, wij speelden meer op hun helft maar zij kwamen ook af en toe gevaarlijk uit de hoek met hun spitsen. Al snel scoorden we maar de grens besloot de vlag op goed geluk omhoog te gooien voor een eerder moment van buitenspel, gelukkig voor hen geloofde de scheids het, jammer voor ons. Gelukkig viel na een tijdje toch de 1-0 voor ons. Op aangeven van Svenka, kon Simone de bal in de verre hoek schieten.

In de tweede helft werden er wat wissels doorgevoerd. De tegenstander kwam iets meer in hun spel maar toch hadden we veel kansen. Helaas schoot Joyce een mooie bal net op de lat.. Maar toen was daar Alessia die de bal van Elise kreeg en een mooi actie naar voren maakte. Ze speelde wat tegenstanders uit, die hadden het nakijken, en kwam vervolgens aan bij de achterlijn waar ze bal precies voor het goal legde. Ilonka hoefde de perfecte bal alleen nog maar in te tikken, 2-0 voor Kunde. Dit betekent dat we nu op een gedeelde eerste plek staan, hopelijk houden we dit nog even vol en wie weet worden we wel periodekampioen.

Hopelijk tot de volgende zonnige zondag!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!