Accommodatie

Onbekend

Om een of andere reden is het op zondag weer zonnig. Dit keer hoeven niet zo vroeg, half 12 een redelijke tijd, niet waar?
We maken een foto op het sportcentrum en bereiden ons voor op een lang ritje richting Hengelo.
Prachtige Hollandse landschappen passeren ons. Boerderijtjes, landweggetjes, riviertjes, bloemenvelden, felblauwe lucht, wolken en maar rijden over de vlaktes. Man man, we lijken wel reizigers. Speaking of, voor het eerst sinds tijden hebben we 4 wissels (i.p.v. 1 of 2 zoals vaak de laatste wedstrijden), doordat de reizigers Anouk, Britt, Ilonka en Mossie in ons team terug zijn.
Na een goed uurtje platteland, bereiken we de voetbalvelden. We starten onze warming-up. Even wennen aan het veld, puur natuur is het hier.
We mogen beginnen. Jorine, mijn medereporter levert altijd goede inbreng over de goals en interessante info voor deze wedstrijdverslagen.
Doordat er goed druk werd gezet bij de uittrap veroverden we de bal. De keepster van Pax stond nog niet helemaal goed in de goal en Elise kon de bal mooi inschieten. 0-1.
Er werd goed overgetikt en op middenveld hadden Anne en Fieke veel ruimte.
We hebben een aantal kansen gehad zoals Fieke die mooi haar tegenstander eruit rende maar net op de keeper schoot waardoor de bal bij Simone kwam en die net in zijnet schoot. Anne en Simone ook nog aantal keer geschoten op doel. Dan maakt Anne een mooie actie tussen de gele mensjes van Pax door, maar wordt van achter neergehaald (rode/gele kaart!?) net voor het strafschopgebied. Larissa neemt de vrije trap en schiet deze hard tegen de tegenstander aan waardoor de bal hoog in de lucht voor het goal komt en Jorine de kans ziet haar hoofd er tegen aan te zetten. 0-2.
Stevie heeft de eerst helft gekeept en Joyce tweede helft. Zij hadden niet veel te doen door onze uitstekende verdediging. Van Jorine mag er wel wat meer waardering naar de verdediging gaan, dus bij deze: Joyce, een fantastische linksback die iedereen eruit rent, de eerste helft maakte ze mooie loopacties naar voren en zorgde ervoor om op tijd weer terug te zijn. De tweede helft nam Elise deze plek over en nam ze deze positie met verve over. Ze liet zich amper passeren en met een snelheid van 100 km/h creëerde ze gevaar naar voren. Ook al kan ze meer aan de rechterzijde. Alessia shinede aan de andere kant, als fenomenale vleugelspeelster en schakelt haar aanvalster volledig uit. De tweede helft kwam Britt erin en voerde de druk vanuit rechts op. En Larissa, de baken waar we aan vast kunnen houden, die als geen ander kan coachen en ervoor zorgde dat de zaken achterin geregeld waren. Mijn eigen spel laat ik liever buiten beschouwing.
Joyce stond in haar oranje suit zo relaxt te wezen, dus Larissa zag de kans om haar nog een mooie hoge bal te geven, laten we hopen dat het was om Joyce ook wat te doen te geven. Joyce vervulde haar taak zonder enige vorm van zenuwen (toch Joyce? (;)

Fun fact: met het keepen van Joyce in de tweede helft heeft IEDEREEN in ons team een keer gekeept.

De tweede helft waren Ilonka, Britt, Mossie en Anouk weer back in het veld en dit stemde ons zeer tevreden.
Ilonka kreeg de bal linksvoor en legde hem in het strafschopgebied neer, waardoor Jorine de bal netjes de rechterhoek in kon schieten, hiephoi. 0-3.
Wij waren overduidelijk beter en dus een verdiende overwinning.
Het is een tijdje geleden dat we het krap (gek woord hè, krap) hadden in de kleedkamer met zoveel mensen.
Warme water was waanzinnig. (sorry ik had nog zin in een alliteratie).
Deze lange dag hebben we afgesloten met een gezellige avond in het pannenkoekenrestaurant waar we al (een beetje) vooruit zijn gaan kijken naar volgende week, de kampioenswedstrijd tegen Trekvogels.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!