Datum

24 september 2017 12:00

Accommodatie

Onbekend

NSVV Kunde 2 is er niet in geslaagd de eerste wedstrijd van de competitie om te zetten in winst. Uit bij Trekvogels 3 werd er uiteindelijk met 3-3 gelijk gespeeld. Kunde 2 dat, na het kampioenschap in de 4e klasse vorig jaar, het dit jaar op moet nemen in de 3e klasse met vrijwel een geheel nieuw team. Dat het een nieuw team is wat nog niet zo goed op elkaar in gespeeld is, was tijdens de bekerwedstrijden al duidelijk geworden waar maarliefst drie keer werd verloren (respectievelijk 8-2, 3-2 en 5-0). Met Lofti, een nieuwe ervaren coach aan het roer, werd de blik gericht op de eerste competitiewedstrijd.

Alle goede intenties die vooraf uitgesproken waren bleken na 5 minuten al ten spijt aangezien twee keer de aanvallers van Trekvogels aan de verdediging ontsnapte en ook twee keer raak schoten. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg was, viel niet veel later dankzij apathisch verdedigen ook de 3-0. Niet veel later werd Kunde een handje geholpen door de tegenstander die zijn onvrede over de scheidsrechter niet onder stoelen op banken stak en daarop kon vertrekken met een rode kaart.

Ingegeven door het overtal ging Kunde nog voor rust op zoek naar de aansluitingstreffer. Vrijwel uit het niets was het Mendel die oog in oog met de keeper rustig bleef en weer een sprankje van hoop bracht. Trekvogels waren duidelijk aangedaan want niet veel later stonden ze niet goed waardoor Tijs de 3-2 maakte. Ondanks de slechte start ging Kunde toch nog met een redelijk positief gevoel de rust in.

In de tweede helft bleef Trekvogels erg gevaarlijk op de counter maar het was Kunde dat een duidelijk overwicht had. Uiteindelijk resulteerde dit ook in de verdiende 3-3 van Adham. Kunde ging hierna nog opzoek naar de voorsprong maar dat zat er helaas niet in. Volgende week onze eerste thuiswedstrijd in de beker tegen Orion 4, de lijstaanvoerder na de eerste speelronde. Alle support is welkom dus kom kijken!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!