Kunde 2 komt weer niet verder dan een gelijkspel

Datum

1 oktober 2017 12:00

Accommodatie

Onbekend

Ook in de tweede wedstrijd van het seizoen is het Kunde 2 niet gelukt om de overwinning te pakken. In de thuiswedstrijd tegen de buren van Orion 4 bleven de mannen van Lofti steken op 2-2.

Voorgaande wedstrijden was Kunde steeds binnen een paar minuten op achterstand gekomen en de boodschap was nu dan ook scherpte vanaf de eerste minuut. Toch kon de eerste kans van de wedstrijd genoteerd worden op naam van Orion. Via de linkerkant haalde de aanvaller gevaarlijk de achterlijn waarna een voorzet niet goed verwerkt werd door de verdediging waardoor een grote schietkans ontstond. De aanvaller van Orion raakte de bal echter volledig verkeerd waardoor het met een sisser afliep voor Kunde. Niet veel later was daar ook het eerste gevaar van Kunde. Een vrije trap van Wout bleek lastig te pareren voor de keeper waardoor de bal voor het intikken lag voor Adham maar hij schoot naast. Gezien het spelbeeld was de ruststand van 0-0 dan ook meer dan terecht.

In de tweede helft wilde Kunde meer naar voren drukken omdat er een gevoel ontstond dat er vandaag niet verloren hoefde te worden. En met succes, Tijs schoot de bal knap, hard en hoog raak. Het antwoord van Orion kwam al een paar minuten. Oog in oog met Arnoud schoot de spits op de volley knap. Hierna was de wedstrijd redelijk in balans tot Orion erg koel voor de goal bleek te zijn waardoor deze derby ineens compleet de verkeerd kant op ging: 1-2. Met nog een kwartier op de klok ging Kunde op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook. Wout maakte na een combinatie in de 16 met Sebastiaan knap af: 2-2. Dit was uiteindelijk ook de einduitslag die de wedstrijd goed weerspiegelt.

Volgende week gaat Kunde op jacht naar de eerste drie punten van het seizoen als het uit bij Nijmegen 2 speelt die nog altijd op zoek zijn naar hun eerste punten van het seizoen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!