Datum

29 oktober 2017 11:00

Accommodatie

Onbekend

Vol goede moed reisde Kunde 2 af naar het prachtige Groesbeek om het op te nemen tegen Groesbeekse Boys 2. De geelzwartgestreepten stonden 1 punt boven ons dus een spannende, evenwichtige wedstrijd lag in het verschiet. De middag draaide echter uit op een grote blamage.

Kunde 2, dat begon met gelegenheidskeeper Wout in de goal, begon aardig aan de wedstrijd. Er was veel balbezit voor de mannen uit Groesbeek maar tot grote kansen leed dit niet. De eerste kans was echter meteen raak. Nu is dit zeker niet de eerste keer dat Kunde achterkomt in een wedstrijd maar de vechtlust en wilskracht die normaal gesproken wel aanwezig was, bleek vandaag ver te zoeken. Kunde werd door een veel beter spelend Groesbeekse Boys van het kastje naar de muur gespeeld en mocht de kleedkamer, via de werkelijk waar prachtige tunnel, opzoeken met een 4-0 achterstand.

In de tweede helft was de taak vooral om de schade te beperken. Kunde kreeg een aantal kansen maar Groesbeekse Boys bleef de vooruit bovenliggende partij. Het hoogtepunt van de kant van Kunde kwam toen Glenn een 100% doelpunt voorkwam met een katachtige soort van omhaal. Echter, na 90 minuten stond er een zeer pijnlijke 6-0 eindstand op het bord.

Een harde les voor Kunde maar de ploeg zal zich moeten herpakken voor de wedstrijd tegen Brakkenstein 3 die momenteel de 10e plek bezetten. 3 punten zijn een vereiste!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!