Datum

23 september 2018 12:00

Accommodatie

Onbekend

Op zondag 23 september speelde Kunde heren 2 de altijd lastige uitwedstrijd bij Juliana’31 2. Na de zinderende overwinning op Woezik een week eerder, gingen de mannen met het grootste vertrouwen de eerste competitiewedstrijd tegemoet. Niet gehinderd door de regen die met bakken uit de hemel donderde vertrokken ze als één team op de fiets richting Malden (behalve de geblesseerden, en Tieu..). Eenmaal aan de wedstrijd begonnen, ging het echter al snel mis. Al na 10 minuten stond het 2-0 voor Juliana’31, wat duidelijk niet de start was waarop gehoopt werd. Maar naarmate de eerste helft vorderde begon Kunde steeds meer grip op de wedstrijd te krijgen, wat er toe leidde dat nog voor rust de stand gelijk werd getrokken. Bij de eerste goal werd Bjorn prachtig weggestoken door Stijn, waarna hij de keeper omspeelde en simpel binnentikte. Ook bij de tweede goal omspeelde Mendel, na een indrukwekkende sprint, de keeper, om de gelijkmaker tegen de touwen te werken.

Met de hoop terug in de koppies werd de tweede helft aangevangen met drie verse krachten in het veld. Na een goed eerste kwartier ging het echter alsnog mis met Kunde. Eerst werd keeper Lennart kansloos gelaten met een vrije trap in de kruising, waarna de 4-2 viel uit een penalty na een Nigel de Jong-achtige karatetrap van aanvoerder Johan. Kunde deed nog wat terug met de 4-3 van Jouke, maar nog geen minuut later werd de eindstand van 5-3 binnengeschoten.

Hierna kreeg Kunde (lees: Tieu) nog een gigantische kans om wat terug te doen, maar wist niet te scoren. Later bleek echter dat Tieu zijn killersinstinct had bewaard voor later op de avond, waar hij uiteindelijk toch nog wist te scoren.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!