30 september 2018 12:00

Accommodatie

Onbekend

Op zondag 30 september speelde Kunde heren 2 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, en dat tegen niemand minder dan Groesbeekse Boys. Beide teams hadden een week eerder vijf goals om de oren gekregen, en waren gebrand om dit keer wel de punten te pakken.

De wedstrijd begon voor Kunde, net als een week eerder, in mineur. Al snel stonden de mannen met 1-0 achter, waarna de achtervolging weer moest worden ingezet. Na een minuut of 20 begonnen ze het spel meer en meer naar zich toe te trekken, wat voor rust helaas nog niet tot de gelijkmaker leidde.

Na rust liet Kunde echter zien over een flinke dosis veerkracht te beschikken. Steeds beter voetballend en steeds makkelijker de ruimte vindend, wisten ze de achterstand na rust om te buigen tot een 2-1 voorsprong, na twee ge-wel-dige afstandsstiftjes van, geloof het of niet, Richard “de aal” Mooren.

Hierna werd de wedstrijd steeds grimmiger. De Groesbeekse Boys bleken over iets minder mentale weerbaarheid te beschikken, wat leidde tot een onophoudelijk gezeur, geschop, getrek en geschreeuw. Nadat Ot op ongelukkige wijze een knieblessure opliep, en Jur liet zien waarom hij de Kangoeroe wordt genoemd, wist Bram na een goede aanval uiteindelijk de keeper door de benen te verschalken en de zege veilig te stellen. Hiermee zijn de eerste drie punten binnen en is de opmars naar de bovenste plekken ingezet.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!