27 oktober 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag mochten we het thuis opnemen tegen de koploper Bekkerveld. Van de vorige keren wisten we dat zij met een sterke 4-4-2 opstelling speelden. Trainert Wallie had er alle vertrouwen in, en koos voor een 3-5-2 opstelling.

Gelukkig was er dit keer tijdens de warming-up geen heuse boombox-battle aanwezig en konden wij gewoon genieten van onze eigen “mixjes”. Om 14.30 uur begon de wedstrijd. Bekkerveld zette meteen hoog druk en creëerden door lange ballen op randje buitenspel de meeste kansen. Gelukkig kon onze keeper Toontje ze stuk voor stuk afstoppen. Na een erg grote kans van Bekkerveld bleek opeens de bal “leeg” te zijn volgens de spelers van Bekkerveld (ja daar zou ik het ook op afschuiven). Verdedigend stonden we goed en probeerden we Bekkerveld er niet doorheen te laten komen, ook al kostte dat wat meer sprintjes. Na 45 minuten klonk het rustsignaal en mochten we een lekker theetje nuttigen bij een mooie stand van 0-0. Helaas waren ze de thee vergeten, dus mochten we genieten van gekookt water… Gelukkig kwam Eckie met haar goede loopactie al rap terug met wat theezakjes, en was het probleem al snel weer verholpen.

In de tweede helft begon Bekkerveld meteen weer met druk zetten, maar nog steeds stonden we als een huis in onze 3-5-2 opstelling en zorgden we ervoor dat de aanvallers van Bekkerveld niet verder kwamen dan het zestienmetergebied. Na 20 minuten werd  er aan onze kant gewisseld, en mocht onze topper Anouk eindelijk weer haar eerste competitieminuten maken na een langdurige blessure. Het spel ging in het verloop van de tweede helft over en weer. De speelsters van Bekkerveld werden steeds meer gefrustreerd en daar konden wij van profiteren. Door Calijn en Lizzy een paar keer diep weg te sturen kwamen we steeds dichter bij het goal van Bekkerveld. Dit leidde zelfs tot een grote kans vlak voor het einde. Helaas werd de bal knap gestopt door de keeper van Bekkerveld. Ook zij hadden vlak voor het fluitsignaal nog een goede kans die wederom weer tegengehouden werd door onze top keeper Toontje. Na 90 minuten klonk het fluitsignaal van de scheidsrechter, eindstand: 0-0. Al met al een goede teamprestatie en weer één puntje d’r bij (je moet ergens beginnen hé)!

Aankomende zondag staat Eldenia op het programma. Aftrap om 11.30 uur. Zullen we dan onze eerste drie punten in de competitie pakken?

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!