Heren 2 verlaat veld met opgeheven hoofd na nipte nederlaag

Datum

15 september 2019 10:30

Accommodatie

Onbekend

Op een heerlijke zonnige dag traden de heren van FC Kunde 2 voor de beker aan tegen eersteklasser De Bataven 2. Ondanks het ontbreken van een aantal vakantiegangers (Bram, Ries en Sander ook soort van) en geblesseerden (Mich, Ot en Tieu) stond er een sterk elftal... en dat was te zien. De mannen begonnen goed, gaven gedurende de eerste helft weinig tot niks weg en wisten zelfs enkele keren gevaarlijk te counteren via Björn en Ogink. Desondanks was het meeste balbezit voor de Bataven en stonden zij na 45 minuten met 1-0 voor, via een bekeken boogbal in de verre hoek. Met vers bloed in de gelederen in de vorm van Jurrian (voor Jouke) en Tijs (voor Björn) ging Kunde de tweede helft in, op jacht naar de gelijkmaker. Het wist nog één aardige kans te creëren na een mooie voorzet van Jurrian richting het hoofd van Tijs, die helaas nét onder de bal doorging. Verder kon er niet echt meer een vuist gemaakt worden. En toen in de 70e minuut de 2-0 viel, was de wedstrijd gespeeld. Al met al kunnen we echter op een goede pot terugkijken tegen een sterke tegenstander... en kunnen we met opgeheven hoofd naar de eerste competitiewedstrijd van volgende week!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!