Datum

17 november 2019 11:30

Accommodatie

Onbekend

De mannen van Kunde 2 moesten uit tegen de nummer laatst, BVC’12. Het weer was prima, het veld lag er goed bij en we konden beschikken over Willems, geleend van het 1e. Kortom, niets leek een mooie zondag in de weg te staan. Tot de wedstrijd 5 minuten onderweg was en er al tegen een 1-0 achterstand aangekeken werd, na niet al te best verdedigend werk. Hierna herpakten de heren van Kunde zich echter weer en werd de stand al snel gelijk getrokken, via de Richard: 1-1. Hierna viel aanvoerder Johan uit na een kop-tegen-kop duel. Met Marijn als vervanger ging Kunde op zoek naar de voorsprong. Deze kwam er ook, via Willems (uit de kluts) en later Mendel (na een schitterende, splijtende pass van de nummer 10 van vandaag, Ties). De heren verzuimde vervolgens, ondanks enkele grote kansen, verder uit te lopen en gingen met een 3-1 voorsprong rusten. Na de rust kreeg Kunde, na een vlot lopende aanval en een magistrale pass van Mendel, een kans voor bijna open doel maar werd deze helaas gemist. Daarna viel de 3-2. Vervolgens creëerden we nauwelijks nog wat en werd het nog even ouderwets billenknijpen. Gelukkig kon de stand vast worden gehouden en gingen de drie punten gewoon mee naar huis. Kunde 2 komt zo op de derde plek op de ranglijst te staan en blijft naar boven kijken!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!