Informatie NL - FC Kunde

Informatie NL

Informatie NL

Het allereerste FC Kunde-Union toernooi komt eraan!

Veeg je agenda schoon en houd het weekend van 20-21 augustus vrij voor het FC Kunde-Union toernooi (en eventueel de week erna om bij te komen). 2 dagen lang feesten, drinken, oh ja... en ook nog voetballen! We gaan er een geweldig weekend van maken tijdens dit gemixte 7v7 toernooi. Iedereen ouder dan 18 is welkom op het toernooi, dus verzamel je vrienden, huisgenoten en iedereen die op de één of andere manier een bal kan schieten. Op sportpark de Kluis kunnen we dit weekend volop gaan genieten van gezelligheid, voetbalkunsten en bier. Op de zaterdag en zondag worden wedstrijden gespeeld en op de zaterdagavond vindt een groots feest plaats op sportpark de Kluis. 

FC Kunde en Union bundelen voor het eerst hun krachten bij het organiseren van dit toernooi, vandaar het thema Mix 'n Match! Wees creatief en Mix 'n Match een thema bij elkaar, waar jullie outfit en teamnaam mee shinen. 

Het is een gemixt toernooi, dus er moeten altijd 2 dames en 2 heren in het veld staan. Daarom is het handig om minimaal 4 dames en 4 heren in je team te verzamelen. In verband met eventuele escalaties na het feest of blessa’s is een teamgrootte van 10 à 12 personen handig. Elk teamlid moet 18+ zijn! Wanneer er toch minderjarigen in het team blijken te zitten, wordt het hele team gediskwalificeerd. Er mag dan ook niet deel worden genomen aan het feest en iedereen wordt van het terrein verwijderd. 

Er wordt natuurlijk niet voor niets gespeeld. Naast dat de winnaar het hele jaar met de eer mag strijken, worden er aan het einde van het toernooi ook schitterende prijzen uitgereikt!

De kosten voor het toernooi zijn €20,- per persoon, waarbij het feest en lunch voor de zaterdag en zondag zitten inbegrepen. Avondeten is niet inbegrepen, maar er is wel mogelijkheid tot het halen van avondeten tijdens het toernooi. 

Hebben jullie een team bij elkaar gescharreld? Schrijf het team dan nu in via https://www.fckunde.nl/471/kunde-union-toernooi-inschrijven/. Inschrijven kan tot 5 augustus. We zoeken ook altijd nog vrijwilligers. Dus wil je wel graag actief zijn bij het toernooi, maar kun/wil je niet voetballen, wordt dan vrijwilliger. Zo geniet je toch van de gezelligheid van het toernooi. Wil je meer informatie of vrijwilliger worden? Stuur dan een mailtje naar: toernooi@fckunde.nl 

*NSVV FC Kunde stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal, fysiek letsel of andere vormen van letsel of schade. Het dragen van scheenbeschermers is verplicht, anders ben je niet verzekerd. 

Kundeposter_-_kopie.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!