Inschrijfformulier NSVV FC Kunde

**privacy statement NSVV FC Kunde

Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle activiteiten!

Nog belangrijk: Alle teams zitten helaas vol. Wanneer je je aanmeldt kom je op de wachtlijst. Het bestuur zal wanneer er een plekje vrij komt zo spoedig mogelijk contact met je opnemen! 
* Voor de A-categorie wordt er een uitzondering gemaakt. Zij zullen aan het begin van de selectieprocedure worden uitgenodigd voor trainingen. 

Inschrijfformulier FC Kunde
Alleen voor nieuwe leden!

In welk team speel je?


Alleen invullen wanneer je in competitieverband wilt voetballen!


Indien je in de laatste drie jaar ingeschreven hebt gestaan bij een andere voetbalvereniging

Zo ja, vanaf wanneer en hoe lang?

Commissies: Omdat het bestuur het niet allemaal alleen aan kan, zijn er verschillende commissie opgesteld. Wil jij aankomend jaar zo’n gezellige commissie in, of wil jij op een andere manier de club helpen met functioneren. Heb jij interesse of twijfel je nog? Vink iets aan en dan weten wij als bestuur dat we je kunnen benaderen. De verschillende commissies: • In de activiteitencommissie Deze commissie organiseert maandelijks een activiteit op de eerste woensdag van de maand. Je bent organisator van vaak de meest memorabele Kunde-avonden. • In de sponsorcommissie De sponsorcommissie zoekt sponsoren voor onze club. • In de toernooicommissie Misschien is het Kunde-toernooi bij jou ook al bekend, dit wordt altijd georganiseerd door een elk jaar wisselende commissie. • In de clubbladcommissie Vijf keer per jaar komt het clubblad ‘de Wereldkundig’ uit. Je moet teamverslagen verzamelen, leuke stukken schrijven, een mooie lay-out verzorgen en mensen aansporen tot schrijven. Dus ben je creatief van geest, dan is dit zeker iets voor jou! • In de wervingscommissie Je gaat leden werven. Hiervoor ben je met de introductie veel op de weg om jonge zieltjes te winnen, ook organiseren we een introductieweekend. Ook aan het einde van het seizoen worden er activiteiten bedacht om nieuwe leden te werven en naamsbekendheid te genereren. • Als scheidsrechter Waar gevoetbald wordt, moeten ook scheidsrechters lopen. Als je je opgeeft als scheidsrechter fluit je af en toe een wedstrijd en kun je een basisopleiding scheidsrechter (BOS) volgen. • Als trainer/coach Veel van onze teams (vooral trainingsteams) worden getraind en gecoacht door onze eigen Kundeleden. Lijkt het je leuk om, samen met iemand anders, een team te trainen en/of te coachen, geef je hiervoor dan op! • Als vlagger Veel van onze teams hebben geen vaste vlagger, hoewel dit natuurlijk wel wenselijk is. Lijkt het je wat zondags bij een vast of een wisselend team te vlaggen, meld je dan nu aan!


Op het moment van inschrijving ga ik akkoord met het ontvangen van mails/berichten van NSVV FC Kunde waar tevens ook direct marketing van sponsors van NSVV FC Kunde kan voorkomen. 


De volgende bedragen worden via automatische incasso geïnd: Contributie De contributie van €86,- voor competitieleden en €70,- euro voor trainingsleden wordt jaarlijks in twee termijnen afgeschreven. Hierbij wordt rekening gehouden met de al dan niet gemaakte werkacties.

Activiteiten inschrijfgeld
Iedere eerste woensdag van de maand is er een (vrijwillige) Kunde-activiteit. Bij sommige activiteiten zullen we vragen om een eigen bijdrage. Dit wordt van te voren aangekondigd. Op de betreffende dag worden de namen van de aanwezigen genoteerd. Op de afschrijfmomenten zal dan het totaal van bijgewoonde activiteiten in de voorafgaande periode worden afgeschreven. Boetes gele/rode kaarten zoals in het huishoudelijk reglement benoemd staat, moeten leden die een kaart krijgen de boete zelf vergoeden. Door hieronder toestemming te geven kan deze boete automatisch worden geïncasseerd.

Voor administratieve reden zullen bankgegevens vast nodig zijn. Er zal nooit zomaar geld afgeschreven worden zonder afronding van de inschrijving! 

Als je competitielid wordt, een pasfoto toevoegen voor de spelerspas!
Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!