Agenda

Activiteiten in deze categorie op 19 december:

Meters afhalen bij Tappers!

Het kabinet heeft besloten een harde lockdown in te voeren waardoor de fysieke activiteit "De tap leegdrinken bij Tappers" helaas niet door kan gaan. Een enorme domper voor ons, maar natuurlijk ook voor onze hoofdsponsor Tappers. Zij zitten nog steeds met een volle biertank die leeg moet worden gedronken. Daar hebben ze onze hulp hard bij nodig.

Er is een creatieve oplossing tot stand gekomen in samenspraak met Tappers. We gaan het bier afhalen! Tussen 13:00 en 17:00 kunnen Kundenaren langs gaan bij Tappers om met een voorwerp naar keuze (bekers, pullen, pitchers, pannen, emmers, gieters) en deze te laten vullen met bier. Vervolgens kun je zelf in groepjes gaan zitten bij iemand thuis en daar bijvoorbeeld de Klassieker kijken.

De meterstand zal ook worden bijgehouden! Dit is dus de kans om jouw team aan de inhaalslag te laten beginnen. Alle liters die worden meegenomen door een team worden genoteerd en omgezet in meters voor de BMC. 1 liter bier zal € 4,- zijn, omgerekend € 8,- voor een meter (2 liter).

Er zal een prijs worden uitgereikt aan het team dat met het grootste attribuut langs komt en aan het meest ludieke attribuut!

Het afhalen van bier levert natuurlijk een grappig gezicht op dus ga met jouw meest creatieve voorwerp naar Tappers, plaats het op de story van jouw team Instagram pagina en tag NSVV FC Kunde! Laten we er zo samen alsnog een hele gezellige dag van maken.

Let op: Afhalen in duo's. Het is niet toegestaan met meer personen buiten samen te zijn.

tappers19dec.png

  • 19 december 2021 13:00

AFGELAST! Mixtoernooi

Edit: Wegens de nieuwe maatregelen die zijn aangekondigd bij de persconferentie op 18 december kan deze activiteit helaas niet door gaan.

De winterstop komt eraan en dat betekent een poosje geen wedstrijden meer op de zondag zoals we gewend zijn. In combinatie met de A-categorie teams die de laatste 3 weekenden geen officiele wedstrijden mochten spelen valt dat toch zuur. Maar niet getreurd! Om de eerste helft van het seizoen goed af te sluiten wordt er een mixtoernooitje georganiseerd op zondag 19 december van 9:30 tot 11:30. Op veld 1 kunnen 4 teams van 10 personen het tegen elkaar opnemen en strijden voor de eerste plaats. De wedstrijden zijn 8 tegen 8 op een half veld en er kan vrij worden doorgewisseld met de 2 wissels aan de kant. 

Omdat het aantal deelnemers gelimiteerd is tot een maximum van 40 personen zal er een inschrijfformulier openen waar je je kunt aanmelden. Iedereen wordt willekeurig ingedeeld in een team met elk team evenveel mannen en vrouwen. We zullen spelen in hesjes dus je kunt gewoon in eigen trainingskleding komen.

Na het mixtoernooi kan gedoucht worden en kunnen we samen onze weg vervolgen naar Tappers waar we van 12:00 tot 17:00 kunnen borrelen. Inschrijving hiervoor is vereist, zie het agenda item onderaan deze pagina.

  • 19 december 2021 14:30

AFGELAST! De tap leegdrinken bij Tappers!

Edit: Wegens de nieuwe maatregelen die zijn aangekondigd bij de persconferentie op 18 december kan deze activiteit helaas niet door gaan.

Het heeft even op zich moeten laten wachten maar we kunnen weer samen naar Tappers! Met de winterstop in aantocht en dus een vrije zondag in het vizier zien FC Kunde en Tappers hun kans schoon. Van 12:00 tot 17:00 kunnen Kundenaren de eerste helft van het seizoen samen afsluiten en kunnen teams hun meterscore nog even flink opkrikken. Het bier dat nu enorm eenzaam en onopgedronken in de tank van Tappers ligt te wachten zal voor maar liefst €12,50 per meter worden aangeboden! 

Omdat er grote animo wordt verwacht zullen we met een inschrijfsysteem werken welke WOENSDAG 8 december om 12:00 opent. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Het aantal plekken in Tappers is beperkt, maar bij veel aanmeldingen kan een deel uitwijken naar zusterkroeg Ruig.

  • 19 december 2021 15:00

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!