Agenda

Activiteiten in deze categorie op 26 juni:

Seizoensafsluiting

Aan alles komt een einde, helaas ook aan dit voetbalseizoen. Het was al met al een hectisch seizoen, met nog een merkbare nasleep van een pandemie waar we het gelukkig nu niet meer over hebben. Ondanks dit stroeve begin is dit jaar heel bijzonder geweest voor FC Kunde: We zijn namelijk gegroeid!

We willen graag met elk lid van FC Kunde proosten op de successen die we afgelopen jaar hebben behaald en het vele plezier dat we samen hebben beleefd. Tevens zullen we afscheid nemen van veel Kundenaren die een lang lidmaatschap achter de rug hebben bij onze mooie club.

Dit alles doen we graag samen tijdens de seizoensafsluiting op zondag 26 juni van 17:30 - 22:00 bij onze nieuwste sponsor: In de Kazerne. Om 18:30 kunnen we hier samen barbecueën. In de Kazerne zal het eerste rondje drinken gratis aanbieden. Om 22.00 verplaatsen we naar Tappers en zal bestuur XVIII twee gratis fusten aanbieden!

De barbecue zal € 15,00 kosten en zal ook vegetarisch worden aangeboden. De betaling gaat via een automatische incasso tijdens de laatste afschrijvingsronde eind juni. Geef je via onderstaande link op voor de seizoensafsluiting. De deadline voor de inschrijving is vrijdag 10 juni 23:59. Kosteloos afmelden kan tot woensdag 15 juni.

Aanmelden seizoensafsluiting: https://forms.gle/DLBZSRyEMiJjPDTz6 

restaurant_in-de-kazerne-6.jpg

  • 26 juni 2022 17:30

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!