Facebook Toestaan Niet toestaan

Winst voor FCK1

19 maart 2017 23:15

Op zondag 19-03-2017 speelde het vlaggenschip tegen de hekkensluiter van de competitie. De eerste helft is moeizaam. Deze bestaat naar schatting uit een zuivere speeltijd van niet hoger dan 18 minuten. Na de rust gaat Kunde beter voetballen.

Na een cadeau van de de centrale verdediger van SVHA schuift Menno Scholten de bal rustig in de hoek. Een paar minuten later schiet Bernie Voorhuis met zijn chocoladebeen de bal over de keeper via de onderkant van de lat het doel in. Na de 0-2 gaat de pit uit de wedstrijd en nemen de studenten nog meer de overhand. In het laatste kwartier krijgt Kunde nog grote kansen op de 0-3 waarvan de grootste kans wordt gemist door Richard Mooren. Hij kreeg een bal teruggelegd van de vijf meter op de penaltystip. Echter lukte het de invaller op de bal zowel over als naast te schieten.

Toch mag het team van Gert Visscher tevreden zijn met de overwinning. Volgende week speelt Kunde om 14.30 thuis tegen DVSG 1. Dit team staat twee-na-laatste en zou dus met nul punten terug naar Groesbeek gestuurd moeten worden.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!