Club van 100 - FC Kunde

Club van 100

Club van 100

De club van 100 is een groep fanatiekelingen die een groot hart hebben voor FC Kunde. Elk jaar betalen zij €100,- om de club financieel te steunen.

Afgelopen seizoenen is het geld al nuttig besteed aan trainingsmaterialen, zoals trainingsladders, ballenzakken en meer.

Op het moment zijn de volgende leden van 100:
- Bestuur XI
- Bestuur XIV

Ben jij ook voor het voortbestaan van Kunde? Vul dan dit formulier in.


Inschrijfformulier Club van 100

FC Kunde is een jonge voetbalvereniging en volop in ontwikkeling. Dit seizoen neemt FC Kunde met 6 herenteams en 5 damesteams deel aan de KNVB-competitie. We hopen te blijven groeien en prachtige voetbalprestaties te blijven neerzetten. Steun onze jonge vereniging en wordt voor € 100,- per seizoen lid van “De Club van 100”. Als lid van “De Club van 100” ontvangt u per seizoen een digitale versie van het clubblad de Wereldkundig. Daarnaast wordt u eervol vermeld als lid van “De Club van 100” in de Wereldkundig, op de website, op iedere ALV én op een erebord dat in ons chaletje zal prijken. Voor meer informatie over FC Kunde, kunt u terecht op www.fckunde.nl. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u deze mailen naar bestuur@fckunde.nl.
Het donateurschap kan jaarlijks worden opgezegd door dit voor 30 juni schriftelijk (of via email) kenbaar te maken aan het bestuur.


* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!