Facebook Toestaan Niet toestaan

Heren 1 speelt gelijk tegen 4e klasser

11 september 2017 13:30

Na vorige week van Trekvogels verloren te hebben speelde Heren 1 afgelopen zondag met 3-3 gelijk tegen Nijmegen. In de eerste helft kreeg Kunde een aanzienlijke hoeveelheid grote kansen, maar was onzorgvuldig en scoorde slechts eenmaal. In de 2e helft kwam het 2-0 voor. Daarna werd het echter 2-2 door onder andere direct gescoorde corner. In het laatse kwartier scoorde Kunde een mooie goal en pakte weer de leiding. Echter scoorde Nijmegen in de laatste seconden helaas nog een doelpunt en eindigde de wedstrijd dus in een remise. Het team van Gert Visscher lijkt echter wel al klaar te zijn voor de competitie en acht de kans groot bovenin mee te draaien.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!