Facebook Toestaan Niet toestaan

Spectaculaire comeback Heren 5

25 september 2017 9:00

Heren 5 begon zoals bijna elk team afgelopen zondag aan de competitie. Saai was het allerminst. Als je met 1-3 achter staat na 85 minuten betekent het niet dat de wedstrijd is gespeeld. Dat heeft Heren 5 bewezen om in 5 minuten tijd, nog 3 keer het net te vinden!

Om 12.00 uur op veld 1 was het zover. Heren 5 begon officieel aan het seizoen. Enkele vedettes waren overgebleven van het vorige seizoen maar het team bestaat vooral uit nieuwelingen. Een mooie uitdaging voor coach ‘The Bison’ om hier een goed geheel van te smeden. De eerste helft lukte dat niet en dat was een understatement. Bij rust stond het 0-2 voor Brakkestein 9.

Na (volgens de geruchten) een donderspeech van ‘The Bison’ ging Heren 5 met goede moed weer het veld in en binnen een paar minuten werd het 2-1. Er kwam weer geloof in de ploeg, het publiek ging erachter staan en Heren 5 creëerden genoeg kansen maar kwam niet tot scoren. Dan treed de oude voetbalwet dat als je je kansen niet afmaakt, dat de tegenstander dan laat zien hoe het moet en zo geschiede. 1-3 en de wedstrijd leek gespeeld. Met de nadruk op leek.

Tot de 85e minuut stond het nog steeds 1-3 en het publiek had zich verzoend met een nederlaag. Maar niks was minder waar. In een tijdsbestek van 5 minuten scoorde Heren 5 nog drie(!) keer en boog de achterstand om in een 4-3 overwinning. Heren 5, het publiek, maar vooral de tegenstander kon het niet geloven. Na het laatste fluitsignaal lag Brakkestein 9 verslagen en gebroken op ons mooie nieuwe kunstgrasveld.
Is dit wellicht een voorbode voor een mooi seizoen? De toekomst zal het uitwijzen…

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!