Facebook Toestaan Niet toestaan

Heren 2 op weg naar boven

8 oktober 2018 10:30

Zondagsvroeg heeft Heren 2 heerlijk samen ontbeten bij Johan. Daarna zijn zij met z'n allen afgereisd naar de Trekvogels. Ondanks het vroege opstaan moest Kunde de eerste vijf minuten van de wedstrijd nog wakker worden. Gelukkig bleven de studenten ongeschaad. Na vijf minuten speelden de studenten beter en werden steeds gevaarlijker. Na een half uur had Kunde er twee inliggen en stond het dus 0-2. Er werd gedacht aan een 0-3 voorsprong voor de rust, maar daarvoor werden te veel kansen om zeep geholpen. Voor rust wisten de Trekvogels zelfs nog dichterbij te komen door 1-2 te maken. Na de tweede helft was Kunde nog steeds best goed, maar de Trekvogels gingen ook steeds beter voetballen. Hierdoor werd het moeilijker voor Kunde om het spel te domineren. Het spel werd onrustiger omdat Kunde meer druk voelde om geen fouten te maken. Kunde had echter in deze periode nog wel een penalty kunnen krijgen en Mendel was doorgebroken, maar werd neergehaald en toen stonden de Trekvogels met 10 man. Zelfs met 10 man bleef het onrustig. Maar met vechten, hangen en wurgen trok Kunde de 3 punten over de streep en mocht deze meenemen naar het RSC. Volgende twee zondagen zal Kunde 2 op het strand genieten van hun vrije tijd. Daarna zal Brakkestein wachten.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!