Facebook Toestaan Niet toestaan

Dames 1 in vorm

29 oktober 2018 9:30

Na de overwinning van twee weken geleden bij HRC'14 en de gewonnen penaltyreeks in de beker afgelopen week, is Kunde VR1 wederom te sterk voor haar tegenstander. Bavel VR2 kwam afgelopen zondag op bezoek om het mooie complex van FC Kunde te komen bewonderen. De wedstrijd werd tegelijk met de klassieker gespeeld dus er stond weinig publiek langs de kant, maar vanuit het clubhuisje was alsnog goed te zien hoe Kunde voor rust met een goal van Sofie en een penalty van Jorine op 2-0 voorsprong kwam. Na de rust kwamen de dames weer de kou in. Voor zover ik het zag had Kunde weinig te vrezen en had over het algemeen de overhand. Dit was natuurlijk leuk voor alle Kundefans. Dames 1 is met deze overwinning naar de 5e plek geklommen. Na vijf wedstrijden staan de nummers 5 t/m 12 dicht bij elkaar en schelen maar vier punten. Als er komend weekend van HVCH VR1 gewonnen kan worden, dan zal Kunde zich meer en meer in de subtop kunnen nestelen. De wedstrijd in Heesch zal om 11:30 van start gaan.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!