Facebook Toestaan Niet toestaan

2e naar 2e plaats

3 december 2018 10:00

Na een zeer regenachtige nacht, speelde Kunde 2 op een nat veld de wedstrijd tegen AWC. De omstandigheden van de wedstrijd deden de auteur terug denken aan Duitsland - Slowakije in 2016 (https://www.youtube.com/watch?v=8rk8gcfdLes voor de geïnteresseerden). Mede hierdoor werd er in het begin van de wedstrijd gescoord door AWC. Een verdediger van Kunde speelde de bal terug naar de keeper, echter bleef de bal hangen in een plas water en kon deze onderschept worden door de spits van AWC. Die wist te scoren. Gelukkig scoorde Bjorn enkele minuten later na een goed aangesneden corner van Richard. Een tiental minuten later tekende Bjorn voor de 1-2 door, na een lange actie van Bram, de bal binnenkant paal binnen te schieten. Nouja zo werd Kunde steeds beter en vooral AWC steeds minder goed. Kunde won met 1-4. De vorige nummer 2 speelt gelijk en daardoor staan Kunde en Blauw-Wit gelijk in punten. Juliana, die eerste staat, is echter voor alsnog uit zich voor de rest van de competitie, want die hebben alles gewonnen en staan ongenaakbaar bovenaan.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!