Facebook Toestaan Niet toestaan

0-4 overwinning voor Heren 2

11 maart 2019 13:30

Beste lezers en lezeressen,
Heren 2 heeft gewonnen van Blauw-Wit. Voor rust werd het 0-2 en na rust scoorde Kunde nog twee keer. De eerste twee werden gemaakt met buitenkant rechts. De derde was met links terwijl Wout eigenlijk rechts is. Alleen de laatste goal was gewoon met binnenkant voet, maar hier ging een prachtige aanval vooraf die werd afgesloten met een slalom van Micha. Mendel mocht hem binnentikken. De eerste twee doelpuntenmakers waren Tieu en Mendel. Verder was Kunde vooral beter en had Lennart wat mooie reddingen, maar over het algemeen had Blauw-Wit weinig kansen. Veel controle bij Kunde op het middenveld en achterin. Weinig interessants verder, maar nadat we voor de winterstop nog verloren van deze gasten, hebben we nu laten zien beter te zijn.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!