Facebook Toestaan Niet toestaan

Heren 2 speelt zich gestadig naar 2e plek

13 mei 2019 13:00

Afgelopen zondag mocht Heren 2 weer voetballen. Ze moesten uit, maar konden gelukkig lopend/fietsend, want Orion was de tegenstander. Enkele spelers van Orion, zoals Fedor Hageman, zijn oud-Kundenaren en konden perfect inspelen op onze taktieken. Ondanks dat Orion 2e van ondere staat hebben ze een heel goede ploeg en hebben ze het Kunde erg lastig gemaakt. Na een minuut of 30 stormt Bram Verhoeven de 16 van de tegenstander in. Hij valt over een uitermate duidelijk uitgestrekt been, de scheids (die veel door liet gaan) floot dit keer wel en Kunde mocht een penalty gaan nemen. Van de 10 veldspelers hadden dit seizoen er al 9 gescoord. Dit betekende dat onze 10e veldspeler, Johan Bonekamp, de penalty mag nemen. Bij Kunde 2 zijn we namelijk dol op traytjes, en een eerste goal van de competitie betekent een tray bier voor het team van de goalscorer.
Johan benut de penalty. Dus Kunde 2 was blij. 0-1 voorsprong. 2e helft kwam eraan, Micha Meinders stoomt op, geeft de bal aan Richard Mooren van randje 16, hij schiet redelijk, maar niet goed. De bal beland net binnen het bereik van de keeper die hem kan blokkeren, maar niet kan pakken. Micha loopt daarom rustig door en tik de 0-2 binnen. Hij deed een celebration met Bram Verhoeven die zeer vermakelijk was. Het was trouwens warm en er moest veel gerend worden. Dus het was een slijtageslag. Zeker voor die jongens die ook al Bata hadden gelopen. Eigenlijk was het een zeer vermakelijke wedstrijd, maar je had het moeten zien. Dus volgende keer als Kunde 2 speelt, dan kan je er bij zijn! 12.00u thuis. Dus tot dan! Groetjes

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!