Facebook Toestaan Niet toestaan

Heren 1 staat nu écht onderaan

7 maart 2016 14:30

Na de 1-5 nederlaag tegen Nijmegen staat Heren 1 nu onderaan in de 4e klasse E met 3 wedstrijden meer gespeeld staat FCK nu gelijk aan RODA '28. Heumen zag RODA '28 3 punten meenemen het dorp uit.

Heren 1 speelde zondag 6 maart een kansloze wedstrijd tegen de jongens van Nijmegen 1. Na zo'n 20 minuten stond Kunde al met 0-3 achter. Een paar minuten voor de 0-3 wordt er nog een grote kans gemist door Kunde om op 1-2 te komen. Aan de andere kant weten de spelers van Nijmegen het net beter te vinden. Als de grote kans gemaakt zouden worden dan zou in de eerste helft al een stand van 3-4 op het scorebord hebben gestaan. Echter was het in de rust nog maar slechts 0-3. Na de rust was het spel iets meer in evenwicht maar naast een doelpunt van Guus Joosten wisten ook de Nijmegenaren nog 2 doelpunten te scoren en verloren de studenten met een overduidelijke 1-5.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!