Facebook Toestaan Niet toestaan

Heren 1 wint met 0-3 en klimt 2 plaatsen

22 maart 2016 16:15

Na een trieste opening van 2016 kwam Heren 1 voor het eerst weer op voorsprong en heeft deze uitgebouwd naar 0-3. Dit hebben ze vastgehouden en sleepten daarbij de eerste 3 punten van het jaar binnen.

De eerste 10 minuten begon Kunde 1 slecht en kregen ze 2 hele grote kansen tegen. Nadat SCD deze om zeep wist te helpen begon Kunde meer en meer hoop te krijgen. Na een paar gevaarlijke voorzetten en diepe ballen wist Steven Willems de 0-1 te scoren. Een paar minuten later werd de 0-2 afgekeurd omdat één van de spelers van Kunde buitenspel zou hebben gestaan.

Het was 0-1 in de rust en de stemming in de kleedkamer van Kunde was positief. Na tijden eindelijk een voorsprong. Er werd besloten hard te werken. Na korte tijd in de 2e helft werd de 0-2 gescoord door een penalty. Bernie Voorhuis schiet deze genadeloos in de hoek, terwijl de keeper de andere in duikt. SCD begint met volle druk en lange ballen. Kunde weet de kopduellen te winnen, maar is nog niet heel succesvol in de counter. Een aantal minuten voor tijd weet Dhr. Rens Mensink toch de bal in een goede counter langs de keeper te schuiven en valt de 0-3.

Met een aantal wedstrijden meer gespeeld staat Kunde 1 nu 2-na-laatste. De komende weken zullen belangrijk worden voor de Heren van Gert Visscher.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!