Facebook Toestaan Niet toestaan

Na goede voorbereiding verliest FCK1

11 april 2016 13:00

In de strijd tegen degradatie, kon Kunde vandaag bonuspunten pakken in Overasselt. Na een goede voorbereiding waarbij onder andere dit gebeurde: https://www.facebook.com/fckunde1/videos/1531364210501775/ en https://www.facebook.com/fckunde1/videos/1531317680506428/. Iedereen wist uiteraard Sita mee te zingen en de ballen werden in het mandje gelegd. Hierna begon Kunde aan een zware wedstrijd in Overasselt.

In mooi weer, op een niet al te best veld, speelde Kunde een goede eerste paar minuten. Echter kon het niet verkomen dat na een half uur de bal op de stip belandde nadat de scheidsrechter een overtreding zag van de linksback van Kunde in de 16. Overasselt wist de bal met heel veel kracht over de goal te schieten. Nog geen 5 minuten later kopt IJff heel knap een bal binnen, na een goede voorzet van Bernie.
Lang kan Kunde niet genieten van de voorsprong. En nog voor rust krijgt Kunde ook de 2-1 tegen. De 2e helft heeft Kunde niet veel meer in de melk te brokkelen. Na ongeveer 20 minuten krijgt Kunde de 3-1 tegen. Hierna wordt er door Kunde weinig meer gecreëerd en gaat de wedstrijd dus verloren.
Volgende week mogen de heren in de zon zitten en lekker biertjes drinken om 24 april thuis om 14.30 tegen Heumen te strijgen. Heumen staat momenteel 1 plek boven Kunde en dit mag dan ook als een belangrijke wedstrijd worden beschouwd. Hierbij hoopt Kunde op veel enthousiastelingen die Heren 1 naar de overwinning zal schreeuwen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!