Informatie NL

Inmiddels is het een begrip aan het worden in Nijmegen en omstreken:

Het FC Kunde Toernooi! 

We mogen weer! Met trots kondigen wij jullie aan dat dit jaar het 14de FC Kunde Toernooi zal plaatsvinden!! Houd je van voetbal, gezelligheid en een ontzettend groot feestje? Aarzel dan niet, roep je vrienden bijeen en schrijf je snel in! Kundenaar of niet, iedereen is welkom!!

Het FC Kunde Piecken toernooi is een groot toernooi dat jaarlijks plaatsvindt. Zaterdag 21 augustus en zondag 22 augustus zal dan ook het Radboud Sportcentrum in het teken van voetbal, bier en gezelligheid staan! In plaats van het hangen op de bank, kom en ben aanwezig bij dit fantastische weekend.

We doen niets liever dan weer terug keren naar de tijd waar alles nog mocht. Wel gaan we vanaf nu weer razend snel vooruit en daarom is het thema: Forward to the past!

Of je nu oude tijden wil herbeleven of juist een nieuwe belevenis neer wilt zetten, een ding is zeker; jullie deelname telt! Voor de best presterende teams staan schitterende prijzen klaar en de winnaar van het toernooi komt een uitblinkende hoofdprijs tegemoet!

De wedstrijden van het toernooi zijn 7 tegen 7. Minimaal een team van 7 man dus! Een ideaal team bestaat natuurlijk wel uit wat meer spelers. Er is een herencompetitie en een mixedcompetitie (minimaal 2 dames). Ook teams die geheel uit dames bestaan zijn natuurlijk welkom!

De kosten van het toernooi bedragen slechts 25 euro per persoon. Voor dit geld krijg je naast heel veel gezelligheid het volgende:

  • Een onvergetelijk weekend met spannende voetbalwedstrijden
  • Een lunch zaterdag en zondag
  • Avondeten bij De Professor (pizza/burger, vegetarisch mogelijk) en een heel groot feest


Klaar om Forward to the past te gaan? Geef jezelf en je team dan op via www.fckunde.nl/inschrijven vóór 1 augustus. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom om vrijwilliger of commissielid te zijn. Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: toernooi@fckunde.nl

* NSVV FC Kunde stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal, fysiek letsel of andere vormen van letsel en schade. Het dragen van scheenbeschermers is verplicht, anders ben je niet verzekerd!

Kundetoernooi_poster.jpgDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!