Agenda - FC Kunde

Agenda

Agenda

Activiteiten in deze categorie op 14 mei:

Opruimactie Waalstrand

Jaarlijks blijft er op de oevers en in de uiterwaarden langs de Waal in Gelderland veel zwerfvuil achter. Dit zorgt niet alleen voor een lelijk landschapsbeeld, het is ook slecht voor het milieu, de flora en fauna en de mens. Daarnaast veroorzaakt het ‘plastic soep’ in zeeën en oceanen. Het is een actueel probleem op wereldschaal.

Ons geliefde waalstrand mag natuurlijk niet bijdragen aan dit wereldwijde probleem. Daar waar wij juist in de zomer vele middagen en avonden doorbrengen! Met FC Kunde dragen wij zaterdag 14 mei ons steentje bij door met tussen de 10 en 25 vrijwilligers afval op te ruimen langs de oevers van de Waal. De clubkas van FC Kunde zal met €250,- worden gespekt en het is natuurlijk gewoon gezellig om samen met je mede Kundenaar lekker door het waalzand te slenteren. De positieve karma zal ons tegemoet komen! Het zal slechts van 09:30 tot 12:30 duren.

Lijkt het je leuk om mee te doen, of lijkt het je enorm saai maar wil je wel je steentje bijdragen? Stuur dan even een appje naar Muis (0636562651) of een andere bestuurder. 

rotzooi-waal.jpg
me9xxh4a0ztk_std1024.jpg

  • 14 mei 2022

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!