Home

Eerste toernooi van het jaar: FC Kunde Cup!

28 maart 21:15  Het volgen van de vele maatregelen en met name het rekening houden met de avondklok, een inbreuk op het sociale leven van de student, begint langzaam zijn vruchten af te werpen. De overheid heeft besloten de wei weer open te gooien voor een groot deel van de voetballers. Bestuur 17 hoeft geen twee keer na te denken en trapt de hervatting van het seizoen af met wat doet denken aan het jaarlijkse nieuwjaarstoernooi, maar dan buiten, de FC Kunde Cup!meer »


Weet jij nog hoe het zat? De oprichting van FC Kunde

24 februari 8:00  Lang, heel lang heeft een mysterieus verhaal op de website gestaan over de eerste ideeën om een studentenvoetbalvereniging op te richten en van de eerste minuten dat de bal onder de naam FC Kunde ging rollen. Echter was dit verhaal duidelijk pure onzin van de bovenste plank (hierom niet minder gewaardeerd). Hierdoor kwam de vraag opborrelen: Hoe zit het nou echt? Wat ging er vooraf aan 27 april 2004 toen FC Kunde officieel in zijn eerste ALV als opgericht werd beschouwd?meer »


Wie is de Mol!? 10 februari een spannende online activiteit

9 februari 22:30  Het tv-programma kennen we allemaal en ongetwijfeld is bijna iedereen het met me eens dat je er ook mega graag aan mee zou willen doen: 'Wie is de Mol?!' Het is één grote real life game met puzzels, uitdagingen, prijzen en vooral ook bedrog. FC Kunde zal 10 feb. getest worden op het vertrouwen onderling. En kennen de clubleden elkaar al echt zo goed? Wie ontmaskert de mol? Maar bovenal: Wie is de mol!?


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!