Home

Weet je nog? Team Thema Avond

30 mei 15:30  Ooit, in een ver ver verleden, was er een tijd waar Kunde teams op maandelijkse basis met elkaar konden integreren. Namelijk tijdens de Team Thema Avond, of TTA voor de luie schrijver. Laat je in dit stuk meenemen naar betere tijden waar kroegen volgens thema aangekleed waren, verkleed-accessoires in overvloed waren en waar bier, heel veel bier, vloeide als nooit tevoren.meer »


Batavierenrace 2021

3 mei 20:45  Dit jaar vond de 49ste editie van de Batavierenrace plaats. Helaas weer zonder knallend eindfeest :(. Toch waren er op 24 april 24 kundenaren die ijverig aan de start stonden. Een estafetterace dat normaal gesproken start in Nijmegen en eindigt in Enschede. Via Duitsland en de achterhoek wordt dan een afstand van ruim 175 km afgelegd. Door Corona was het dit jaar even iets anders. Lopers moesten hun tijden bijhouden via de Runkeeper app. Zo werd alles geregistreerd. Hieronder staan de snelste speler en de speelster. Remy Kingsman Afstand (km): 8,68 Tijd: 00:38:47 Snelheid: 13,43 Amber van Bruchem Afstand (km): 7 Tijd: 00:35:32 Snelheid: 11,82


Eerste toernooi van het jaar: FC Kunde Cup!

28 maart 21:15  Het volgen van de vele maatregelen en met name het rekening houden met de avondklok, een inbreuk op het sociale leven van de student, begint langzaam zijn vruchten af te werpen. De overheid heeft besloten de wei weer open te gooien voor een groot deel van de voetballers. Bestuur 17 hoeft geen twee keer na te denken en trapt de hervatting van het seizoen af met wat doet denken aan het jaarlijkse nieuwjaarstoernooi, maar dan buiten, de FC Kunde Cup!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!