Home

14 mei: Opruimactie Waalstrand

4 mei 22:45  Jaarlijks blijft er op de oevers en in de uiterwaarden langs de Waal in Gelderland veel zwerfvuil achter. Dit zorgt niet alleen voor een lelijk landschapsbeeld, het is ook slecht voor het milieu, de flora en fauna en de mens. Daarnaast veroorzaakt het ‘plastic soep’ in zeeën en oceanen. Het is een actueel probleem op wereldschaal. Ons geliefde waalstrand mag natuurlijk niet bijdragen aan dit wereldwijde probleem. Daar waar wij juist in de zomer vele middagen en avonden doorbrengen! Met FC Kunde dragen wij ons steentje bij door met tussen de 10 en 25 vrijwilligers afval op te ruimen langs de oevers van de Waal.meer »


19 mei: Blacklight cocktail pitcherparty

4 mei 22:30  Wie houdt er allemaal van cocktails? Juist ja, iedereen. Daarom organiseren wij donderdag 19 mei de Blacklight Cocktail PitcherParty. Dit keer slurpen wij de hele avond cocktailpitchers samen met de gastverenigingen CognAC, FC Kunde en ’T Haasje. Vanaf 22:00 is iedereen welkom in De Professor met een entreeprijs (inclusief garderobe) van 2 euro, en om 23:30 stipt worden er 120 gratis biertjes getapt! Kom lekker fluorescerend gekleed want de persoon die aan het eind van de avond het creatiefst er uit ziet wint een cocktailpitcher! Wees als verliezer niet getreurd want bierpitchers kosten zoals gewoonlijk maar 10,- en cocktailpitchers 12,50.meer »


IT Toernooi Groningen - 1 mei inschrijven!

26 april 13:30  Zet het dikgedrukt in je agenda: 1, 2 en 3 juli: Het Internationaal Tournament (IT) gehost door de Groningse Studentenvoetbalvereniging The Knickerbockers! Jaar op jaar weet TKB zich te bewijzen door een enorm dik voetbalweekend te organiseren met onder andere gekke bangers van een dweilorkest langs het veld, 2 avonden feest in het Appleknockers Flophouse, overnachtingen in een legertent en natuurlijk heel veel plezier op het veld. In 2019 was het FC Kunde die met de eer mocht strijken, in een adembenemende penaltyserie wist het herenteam van Kunde de bokaal in handen te nemen. Dit jaar reizen we opnieuw met 2 damesteams en 1 herenteam naar Groningen af om het IT mee te maken. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!