Regen, helaas geen doelpuntenregen

NSVV FC Kunde VR2 (zon)

0 - 2

FC Bergh VR1 (zon)

Competitie

3e klasse G

Datum

3 oktober 2021 12:00

Scheidsrechter

J. Schrotenboer

Accommodatie

Sportpark GYMNASION
Heyendaalseweg 141
6525AJ
NIJMEGEN
tel. 024-3612392

Op een zeer regenachtige zondag verzamelden we op tijd om aan te treden tegen FC Bergh. Een geduchte tegenstander omdat we hier vorig seizoen, toen de eerste competitiewedstrijd, 9-1 van verloren.
De bedoeling was om een poging te doen een teamfoto te maken. Aangezien het zo hard regende had onze trainer Martijn het maar afgezegd, want ja je haar zou maar niet goed zitten… Tot overmaat van ramp moesten we ook nog de rode uitshirts aandoen van de tegenstander. Gelukkig hoefden we het blauw niet lang te missen en werd dit de volgende dag gecompenseerd door de blauwe plekken die we overhielden aan deze wedstrijd.
Voor de wedstrijd begon was er nog een mooi fotomomentje met de scheidsrechter in het kader van de week van de scheidsrechter. Bij deze ook credits naar de scheids (Jordi) die de wedstrijd in goede banen leidde.
Ook hadden we een speciale supporter namelijk de moeder van Sjakie. Helaas heeft ze haar kroost niet kunnen zien spelen en droop ze weer af naar het verre Limburg.
We begonnen redelijk goed aan de wedstrijd. We wisten dat zij erg snelle buitenspelers hebben, maar onze verdediging stond goed opgesteld waardoor ze er amper door heen kwamen. Toch viel na 30 min de 0-1 door een afstandsschot in de lange hoek. Gelukkig stond Marielle weer op goal na een blessure en wist ze ondanks de regen de ballen vaak goed vast te klemmen. Helaas creëerden we zelf weinig kansen en is onze aanval nog niet helemaal on fire. De beste kansen waren voor Astrid na een fout van de keeper en voor Mia na een goede onderschepping op het middenveld.
Na 70 min viel de 0-2 voor FC Bergh na een overtal situatie die zij goed uitspeelden. Dit werd dan ook de eindstand. Concluderend: redelijk gespeeld, maar er had meer ingezeten. We zullen moeten gaan trainen op de aanval.
Een aantal dames wilde na de wedstrijd nog met Dames 4 meedoen om zo de zure nasmaak van deze wedstrijd weg te spoelen. Of dit gelukt is, laten we in het midden maar de friet was in elk geval wel lekker.
Komende zondag spelen we om 9:30 uur uit bij Trekvogels. Dus ook praktisch een thuiswedstrijd. Kom vooral kijken naar deze rivalenstrijd op de berg. Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarin we vol voor de winst zullen gaan!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!