Hengelder 1
6902PA
ZEVENAAR
tel. 0316-524367

Op zondag 27 september 2021 ging FC Kunde Dames 2 met vol vertrouwen naar de eerste seizoenswedstrijd. Helaas stonden we wel op de verkeerde club. Na wat misscommunicaties en 'eindeloos' zoeken kwamen we dan toch eindelijk op de juiste plek. Nu waren we dan echt, na de voorbereidende bekerwedstrijden, klaar om een pot te winnen tegen SVO DCS/OBW VR1!
Maar eerst de wedstrijdbespreking. Lukas en Tietie legde de opstelling haarfijn uit met ondersteunende achtergrond muziek van onze kleedkamer buren. Nadat de puntjes op de ‘i’ waren gezet konden we door met de warming up.
Lichtelijk zenuwachtig liep Kunde het veld op. Die zenuwen waren echter nergens voor nodig! Als snel kwamen we op voorsprong. Na een mooie hoekschop van Michelle kopte Mona de bal goed binnen! Na het gejuich werd er van de bank geroepen: "en nu nog een keer!"
Dus dat deden we. We hoefden niet lang te wachten en ook de 2e goal viel. Na een goede opbouw en daarna in de chaos van de vijfmeter belandde de bal bij Mireille in de voeten die hem toen binnen tikte.
Vervolgens viel ook de 0-3, na wederom een goede corner van Michelle. Sanne pakte de afvallende bal goed op en legde hem klaar, waarnaar Jonne hem er in knalde.
Helaas viel nog net voor de rust de 1-3. De tegenstander kwam 1 op 1 met de keeper en tikte vervolgens de bal binnen. Kunde incasseerde de goal, maar ging met opgeheven hoofd verder. “En weer door!”
Toch liep Fabienne het veld af, maar ze werd gelukkig direct teruggestuurd met de mededeling: “Fab het is nog geen rust, geen grap!” Na het fluitsignaal (@Fab dat betekent dat het rust is) liep Kunde het kleedlokaal in voor de bespreking. Na een motiverende speech van Tietie en Lukas waren ze er weer helemaal klaar voor!
Na de rust kwam Dames 2 weer met nieuwe strijdlust het veld op. De tegenstander echter ook. Nadat de 2-3 viel uit een vrije trap liep de spanning hoog op. Het spel werd alsmaar ruwer tot het bevrijdende fluitsignaal. Dames 2 heeft met 2-3 gewonnen!
Met de overwinning in onze pocket hebben we de dag afgesloten bij Tappers! Na de overwinningsshotjes, een goede maaltijd, en wat gedans werd het Kundelied netjes gezongen. Wie in deze derde helft gescoord heeft, is helaas nooit helemaal duidelijk geworden…
Tijdens de wedstrijd, na een gemiste kans, zei Jasmijn: "Onze voorhoede is vervloekt. Het lukt maar niet om te scoren." Maar gelukkig had de voorhoede al 2 keer gescoord en zullen wij dit seizoen nog wel even laten zien hoe goed wij kunnen scoren! Dit zullen we onder anderen volgende week doen tegen Bergh. We spelen om 12.00 uur thuis, dus als je tijd hebt kom zeker kijken! Lukt het niet? Dan kun je nog altijd het volgende wedstrijd verslag afwachten.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!